Uvod

Strategija najbolj zapomnljive kreative v Googlu

Zagotovo eden izmed najbolj zanimivih pristopov k zastopanju in oglaševanju vašega podjetja, blagovne znamke, produktov ali storitev v omrežju Google. Zakaj zanimivo? Zato, ker tukaj niste omejeni zgolj na nekaj stavkov, s katerimi morate ujeti pozornost slehernega, temveč lahko željeno prikažete skozi kreativno oblikovanje. Saj že dobro vemo, da slika pove več kot 1000 besed.

Zahvaljujoč naši dizajnerski ekipi lahko zastavljeno v strategiji efektivno sporočamo v sliki. Poleg tega, oglaševanje v prikaznem omrežju Google blagodejno vpliva na prepoznavnost vaše blagovne znamke ali produkta. Skladno z zastavljeno strategijo in cilji posamezne kampanje ustrezno nastavimo prikazne parametre kot so ciljna skupina, tematika oglaševanja, lokacija, čas in seveda pozicija posameznih oglasnih pasic.

Primer

Priložnosti, ki jih nudi Google prikazno omrežje, smo do zadnjega izkoristili za potrebe naročnika, ki je na trg lansiral povsem nov, patentiran proizvod. Skozi pravilno zastavljene parametre in kreativo smo uspeli uspeli dvigniti ozaveščenost do te mere, da so si produkt hitro želele tudi večje trgovske verige.

Poziv

Za dosego povedanega pa lahko zaupate nam. Izdelamo vam strategijo, 100% po meri vašega podjetja in branže v kateri deluje ter le to pretopimo v realnost s skrbno pripravljenimi kreativnimi oglasi.

Naredimo razliko - we make the difference.
Kontaktirajte nas